2009-06-02

Plugg plugg plugg!!!

Seriöst, vi har massa att göra i skolan nu. Och jag orkar inte. Har absolut ingen lust. Men nu fick jag hjälp av Ida med lite saker iaf.. Så nu har jag riktigt bra koll på atomer o molekyler.. och fotosyntesen.. haha.. eller ja, mer koll än innan iaf! ;)

Eftersom jag har så mycket att göra så har jag suttit med tre olika arbeten samtidigt ikväll.. haha.. stressad?! Nej då, det är luuuugnt.. eller ja.. det ska ju inte vara inne imorgon så det är ingen fara på taket.. imorrn har vi dock redovisning om väderobservationer. Vi gjorde diagram idag i skolan så vi är ju riktigt heta imorrn.. *tss* Vi får se hur resten av det går... kommer ta ca 3 min med vi har upp till 20 min på oss att redovisa.. ehm.. jaha ja... det går braaaa!

Lyckades med att inte shoppa nåt idag.. var lite sugen på nya t-shirts.. men det var inget som passade... hmm.. Small var på gränsen.. och Medium var alldeles för stort! Va fan?! Jaja, sparade jag ju 300:- som jag inte har iaf! *s* Längtar till pengarna kommer om sisådär 100 år.. eller åtminstonde 2 veckor.. men men.. har iaf lämnat in studieförsäkran till sommarkurserna nu.. måste komma ihåg att lämna in lapp om medtagande av sommarkurserna i specialiseringen också...

Nu tänkte jag nog gå o sova lite... har precis haft en nära dödenupplevelse i form av äcklig lukt.. jjag tycker det luktar brända popcorn eller nåt.. men jossan säger det är avloppslukt.. jag kanske har lite fel på luktsinnet, eller vad tror ni? ;)

Swoooooosch!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar